Păpuşi-Păpuşi I

    Este un spectacol de varietăţi internaţionale cu păpuşi şi marionete, prezentat în stilul muppets. Păpuşi de toate genurile, vă vor încânta cu dansuri, cântece şi tot felul de momente vesele.
    Spectacolul, prezentat într-o manieră originală de broscoiul Georgică (varianta românească a lui Kermit), este foarte potrivit pentru copiii de toate vârstele, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mai mari. 


Categoria de vârstă: 2-10 ani
Durata: 30-35 min
Nr. actori: 3
Preț: de la 350 lei

Păpuşi-Păpuşi II

    Este un spectacol de varietăţi internaţionale cu păpuşi şi marionete, stilul muppets, prezentat într-o manieră originală de maimuţele noastre Fifi şi Coco. Păpuşi de toate genurile, samuraii japonezi, broscuţele, ţăranii, precum şi marionetele noastre dansatoarele orientale, vă vor încânta cu dansuri, cântece şi tot felul de momente vesele.
    Un spectacol la care se vor amuza deopotrivă atât cei mici cât şi cei mai mari.
Categoria de vârstă: 2-10 ani
Durata: 30-35 min
Nr. actori: 3
Preț: de la 350 lei

Poveşti cu Proverbe

    Este un spectacol interactiv prezentat de broscuţele Georgică şi Matilda. Spectacolul conţine momente cu păpuşi precum şi momente de clovnerie şi commedia dell’arte. Plin de învăţăminte dar şi mult umor, spectacolul nostru va fi o bucurie pentru copii, care vor deveni şi ei actori alături de păpuşi, participând la concursul din cadrul spectacolului.
    Vă invităm la o lecţie despre proverbe atât pe cei mai mici cât şi pe cei mai mari.
Categoria de vârstă: 4-10 ani
Durata: 35-40 min
Nr. actori: 3
Preț: de la 350 lei

Lupul Buclucaş

    Este un spectacol parodie cu păpuşi şi costume tradiţionale, prezentat într-o atmosferă tipic românească. A fost odată un lup care a încurcat poveştile. Cum, nu se poate? Baaaa daaaa, e foarte simplu: s-a ratăcit pe străzile poveştilor. În loc să ajungă la Bunicuţa, a ajuns la cei trei purceluşi şi era atât de derutat încât a uitat cu desăvârşire ce să spună şi ce să facă. Şi credeţi că asta e tot?... Nici gând ! Mai rău e că s-a făcut de râs în faţa copiilor. Aceasta este povestea lupului nostru, un spectacol interactiv, urmarit de copii cu sufletul la gură.
Categoria de vârstă: 4-11 ani
Durata: 40-45 min
Nr. actori: 3
Preț: de la 350 lei

În căutarea unui prieten

    Este o adaptare după Micul Prinţ de A. de Saint-Exupery, accesibilă pentru toate vârstele. Copiii îl vor ajuta pe micul Prinţ să-şi găsească un prieten adevărat. Muzica specială a spectacolului, folosirea multor sisteme de păpuşi şi marionete (inclusiv teatru de umbre), precum şi jocul actorilor produc o fascinaţie în care micul spectator este prins de la începutul până la sfârşitul spectacolului.
    O pledoarie pentru adevărata prietenie, o călătorie care începe şi se termină pe planeta Micului Prinţ care va rămâne alături de floarea sa.
Categoria de vârstă: 4-11 ani
Durata: 40-45 min
Nr. actori: 3
Preț: de la 350 lei

Dumbo cel Isteţ

    A fost odată un elefănţel care a pornit într-o călătorie lungă, într-o călătorie în care îşi va dovedi isteţimea şi va deveni om. Va trece prin multe încercări şi va fi tentat sa rămâna împreună cu noii prieteni pe care şi-i face pe drum, dar va ajunge în cele din urmă la fluturaşul lui. Şi întotdeauna va fi lângă el îngeraşul lui care îl va sfătui şi îl va îndruma pe tot parcursul acestei călătorii iniţiatice. Va răspunde cu ajutorul copiilor la ghicitorile pe care i le spun personajele pe care le întâlneşte în cale. În final gândul la fluturaşul său va destrăma vraja Duhului şi elefanţelul va deveni prinţ iar fluturaşul său o frumoasă prinţesă. Aceasta este povestea lui Dumbo, o poveste captivantă cu păpuşi stil muppets.
Categoria de vârstă: 3-9 ani
Durata: 40-45 min
Nr. actori: 3
Preț: de la 350 lei

Caravana Veseliei

    Este un spectacol muzical cu momente de clovnerie, păpuşi şi marionete, o incursiune în lumea clovnilor de pretutindeni. Plin de umor, veselie dar şi tandreţe, spectacolul nostru este unul fară cuvinte tocmai pentru a arăta că mesajul teatrului este universal.
    Dacă pentru cîteva clipe caravana se va opri la dumneavoastră, nu aveţi decât să vă amuzaţi copios şi să intraţi în lumea veseliei şi a bucuriei împreună cu clovnii noştrii. 
Categoria de vârstă: 3-11 ani
Durata: 40 min
Nr. actori: 3
Preț: de la 350 lei