Alte SERVICII

Ofertă specială de Crăciun 
    Iată că se apropie cu paşi repezi sărbătorile de iarnă. Încă nu v-aţi gândit cum va arăta petrecerea pomului de iarnă? Teatrul Magic Art a pregătit special pentru voi două spectacole de păpuşi şi marionete ce pot aduce în casele voastre atmosfera de vis a sărbătorilor de iarnă:

    “Iată vin colindătorii” - este un spectacol tradiţional cu păpuşi şi marionete, o poveste cu obiceiuri şi tradiţii de iarnă, în care muzica, umorul şi veselia se împletesc în jocul păpuşilor şi recreează minunata atmosferă a sărbatorilor de iarnă. Copiii se vor distra alături de purcelușul Fănică, care face tot felul de farse pe parcursul spectacolului și mult aşteptatul Moş Crăciun va fi personajul lor favorit.

    ”Varietăți de iarnă” - este un spectacol tradiţional cu păpuşi şi marionete, prezentat în stilul muppets de broscuțele noastre Georgică și Matilda. Obiceiuri, tradiţii de iarnă și cântece de la noi și din alte țări se împletesc în jocul păpuşilor şi recreează minunata atmosferă a iernii. Umor, distracție și voie bună într-un spectacol stil variete.

    Și pentru că Moşul cel Bun vine întotdeauna în acest frumos moment al anului cu multe surprize pentru toți, venim și noi în întâmpinarea dvs. cu o ofertă promoţională pentru Crăciun. Avem mai multe pachete de servicii avantajoase, în așa fel încât să faceți din întâlnirea cu Moș Crăciun cel mai frumos moment al anului.

1. Pachet Moș Crăciun + spectacol de păpuși (unul din cele două la alegere): 550lei
2. Pachet Moș Crăciun + Crăciuniță: 350lei
3. Pachet Moș Crăciun + Spiriduș: 350lei
4. Pachet Moș Crăciun + Clovn: 300lei
5. Pachet Moș Crăciun + alt personaj de iarnă: 300lei

    Toate pachetele de servicii au durata de o oră și jumătate și se referă la perioada 6– 22 decembrie. Pentru perioada 23-26 decembrie la prețul afișat la fiecare din pachete se adaugă 150lei.

    Aşa că nu rămâne decât să vorbiţi cu Moşul şi el vă va îndeplini toate dorinţele. În jurul bradului în seara de ajun să-i cântăm cu toţii colinde Moşului iubit şi să ne bucurăm impreună cu copiii de această atmosferă magică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu